miercuri, 13 aprilie 2016

Back in business

 Nuuuu pot să cred  că nu am mai scris aici de mult timp. Probabil că m-am simţit suficient de bine în viaţa mea reală şi probabil am găsit un nişte persoane "palpabile" (la propriu) cărora să le povestesc despre mine, despre ce fac, despre ce idei am şi mai ales, cum văd eu lumea. Am abuzat de cuvântul "probabil" pentru că nici măcar eu nu ştiu care e explicaţia.



Să lăsăm scuzele mincinoase, gânditul la chestii din trecut şi alte prostii care sunt prea întârziate. Important e că sunt aici, sunt putin mai pufoasă, nu la fel de capabilă să spun două vorbe, dar vorbele despre mine nu mai sunt importante. Acum am alte subiecte şi m-am hotărât să fiu utilă pentru societatea asta online.
O să vă povestesc de câte ori am timp despre hainele, produsele de îngrijire- sau înlocuirea lor cu ceva mai organic, mai ales leacuri din casă transmise de la mamă la fiică şi de la vecina de vis-à-vis la vecina din stânga- , bijuteriile sau orice alte chestii pe care eu le-am cumpărat. Ştiţi de ce?
EXPLICAŢIA
Am realizat că în lumea asta a internetului, a rezultatului rapid şi poate şi corect în doar câteva secunde, am început sa caut review-uri pentru orice produs. Daaaa... de la absorbante Always până la telefonul pe care vreau să mi-l cumpăr.

DEEEECI, presupun că publicul asta vrea. Mie mi-ar plăcea să citesc mereu nişte păreri sincere despre anumite produse. Mai ales că multe dintre ele se bazează pe o reclamă bună, însă calitatea lor lasă de dorit. Eu sunt aici să vă spun ce să încercaţi, ce să păstraţi sau ce să aruncaţi ŞIIII, MAI IMPORTANT, ce să nu cumparaţi.

Închei la fel de sec şi simandicos.
                                                                                                                                           XOXO, 
Ariana

2 comentarii:

  1. Trifoiul cu 5 foi chiar aduce noroc. Noroc ca te-ai reintors la scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. its my Pleasure to read your blogs post are very exelent thanks to give good informasion
    regards
    Pooja Roy Delhi
    Delhi Russion escorts

    RăspundețiȘtergere