sâmbătă, 6 iunie 2015

06

6 iunie- Nu pot să cred că nu am mai scris pe blog de două săptămâni. Au fost 2 săptămâni distractive și calde. Nu pot să cred că a venit vara, că a trecut toată drama așa de repede, că vă scriu îmbrăcată în tricou, fără pantaloni, că peste puțin timp începe vacanța.
Rezumatul în fotografii al celor două săptămâni, voilà.

Am realizat ce surori geniale am, ce drăguţe suntem şi ce norocoasă sunt eu că le am.
 Am primit trandafiri, m-am culcat la 6 dimineaţa, am revăzut răsăritul pe balcon, după aproape un an, am adormit cu parfum de băiat pe tricou, cu fum de ţigară şi cu aroma mea de bezea. Asta a fost de 1 iunie, când am simţit cel mai profund fiori cu tentă erotică, când am realizat că până şi în prima zi de vară e frig şi ai nevoie de ceva care să degaje căldură. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, realizez că acum 2 ani în aceeaşi zi, în minunata şi feerica zi de 1 iunie, mi-am umplut plămânii cu fumuri mentolate pentru prima dată.
poveşti de adormit copiii

~


Trebuie să specific că mă simt teribil de sexy uneori, că atunci când simt cum îmi bate vântul în păr şi mi se odulează formele, parcă îmi cam place de mine. Reveria trece brusc când mă uit fugitiv în orice chestie care reflectă şi care îmi aminteşte mie că am fundul mare, îmi iese burta şi ce să vezi, îmi stă ca naiba părul.
Asta a fost o mică introducere în 
prezentul actual.
Mai multe, mâiineeee, când o să vă povestesc despre ce produse de make-up o să mai încerc, despre ce truc foarte cunoscut, dar rar utilizat de fete mi-a făcut coşurile să mai dispară, despre greutatea mea şi planurile mele în ceea ce priveşte frumuseţea pentru vara asta. 


Mulţumesc dacă aţi mai citit ceva pe aici.
Scuze pentru absenţa asta nesimţită. Trebuia să îmi pun eu cumva amprenta şi pe blog.
                                                                                                                   XOXO,
                                                                                                                                   Ciobsie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu