luni, 12 ianuarie 2015

g- de la geaca

Chestia cu hainele începe să devină o sarcină din ce în ce mai grea. Trebuie să ţii cont de vreme, de cum arată hainele pe tine şi de ce chestii ai de făcut în ziua respectivă. Dacă vrei să mergi pe jos până la şcoală, ai nevoie de ceva comod şi călduros, dacă îţi pui fundul într-un taxy condus de vreun gagic blond cu bărbiţă, poţi să pleci şi în pijamale.
E clar că gecile groase sunt salvările noastre. 112, iei geaca şi fugi.
#1
Pe asta o am eu şi sunt tare mândră de ea. Mă simt ca un pinguin, e călduroasă, îmi accentuează talia şi are o culoare extrem de neutră, care merge în orice circumstanţă. Are o căptuşeală care poate fi adaugată în sezonul super rece, dar geaca poate fi purtată şi toamna sau primăvara.


#2                            
Canadiana asta e foarte simpatică şi e potrivită pentru orice zi răcoroasă. Are blăniţă, merge purtată la şcoală, oriunde. Trebuie să ştiţi că acum vă arăt cam ce mi-ar plăcea mie. Mie în materie de ce mai port şi pe la şcoală că nu sunt genul care să cumpere o grămadă de chestii şi să nu le poarte. Ideea e că nu trebuie să par mai matură decât sunt. Ok, sunt de acord cu nişte paltoane mai de doamnă, dar trebuie să fie purtate cu mare atenţie şi asortate astfel încât să nu pice ca nuca în perete. ;)))
#3
A pomenit cineva de paltoane? Sunt preferatele mele. Fie că alegem unul de fetiţe, feminin, fie că alegem unul ca al meu, adică unul care spune ''Bun venit în Auschwitz'', sunt speciale. Dezvăluie nişte laturi ascunse, diferite de la fată la fată. Cu un palton de culoare închisă, nişte cizme de cauciuc, ai arăta ca şi cum tocmai ai venit de la lecţia de echitaţie, domnişoară ducesă. Pentru ceva androgin şi modern, un palton într-o culoare pastelată, nişte espadrile negre, pantaloni negri skinny, un top negru, simplu, părul prins într-un coc, un ruj roşu şi un machiaj dacă nu inexistent, extrem de natural. Copertă Vogue şi mai multe nu!
#4
Facem ce facem şi tot la stilul army ajungem. Dar ziceţi voi, pe bune, când vedeţi atâta frig afară şi dramă, nu vă simţiţi ca într-un război?  Război rece, chiar. (Simţeam nevoia să folosesc nişte cuvinte care nu au nicio legătură). Revenind, pufoaicele, fiindcă aşa le spune, sunt foarte simpatice şi călduroase: fac pe toată lumea grăsuţă. Ascund formele, indiferent dacă le ai sau nu. Sunt ideale pentru fetele care au picioare de invidiat... nu ca mine. Şi totuşi, port şi eu pufoaice. O pufoaică bună e cea care are puf de raţă. Ţine foarte cald şi nu e nici foarte voluminoasă.
Dacă la celelate haine de iarnă pentru purtat afară am ales culori reci sau pastelate, aici prefer să aleg nuanţe îndrăzneţe şi jucăuşe. 
Şi totuşi, pentru fermoarele multe ale gecii din stânga, pentru forma ei şi pentru că aveam de ales între negru şi un roşu pe care vreau să îl numesc elegant ţigănesc, am ales culoarea negru. OK, voi chema toţi dracii când o să port geaca asta cu blugii mei de piele şi ghetele cu crocodil. Mh, dac-o fac şi pe asta... Mai am nevoie de un motor şi de un gagic cu barbă. Fugim pe coasta de vest.


Ca să închei capitolul de feşăn (nu de alta, dar despre altul nu mai vorbesc), vă arăt cam ce ar trebui să poarte orice fată şi poate chiar femeie la ora actuală, în spaţiile interioare.

Pulover care să ţină de cald, eşarfă cu imprimeu, cămaşă sau tricou alb, blugi comozi. Iarnă, pisi. Asta e.
                                                                                                                     XOXO,
                                                                                                                                Ciobsie 
PS: Mai avem puţin şi trecem şi de iarnă. Deja fac planuri pentru garderoba de primăvară. :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu