miercuri, 9 aprilie 2014

WEDNESDAY

           Încep deja cu poză că n-am nicio idee.
    Azi m-am îmbrăcat destul de interesant, dar nu am arătat prea bine îmbrăcată aşa. Nu ştiu de ce, dar n-am avut suficientă încredere în mine.
       Ca să nu fiu prea banală, mi-am pus şi un tricou cu mesaj. Da, eu nu cred în general că ''True Love Conquers All''. Până la urmă ştiinţa ne arată că dragostea e o boală psihică. Chiar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a zis asta. Deci aveţi grijă că e ştiinţa la mijloc, da?  Serios.
       Tricoul ăsta e foarte special : e primul meu tricou de la H&M. Parcă şi acum văd: 25 sau 24 martie, agitaţie, transpiraţie. 2011 cred. Sunt fericită că după 100 de ani o să urmeze să deschidă 2 magazine şi în Piteşti pe 17 aprilie. Foarte frumos, nu?

        H&M e printre brandurile mele preferate. Accesibil, frumos, diversificat, mereu nou şi inovator. Calitate bună, preţuri bune, toate bune şi frumoase. Aşteptam cu sufletul la gură să deschidă măcar un magazin în Piteşti.
       Am ales apoi un pulover negru de la Orsay. Destul de comod, partea proastă e că s-a lărgit în ultimul hal. Nu recomand.


 După cum bine observaţi, am făcut o obsesie din aceşti balerini. Nu de alta, dar mi-e lene să-mi spăl teneşii albi. Mai am şi alţi balerini prin dulap, dar n-am simţit nevoia să-i port.
Eu zic că a ieşit binişor. Am avut imprimeu, mesaj, destul de interesant.


XOXO,
             Ciobsie 

Un comentariu:

  1. Ne-ai aratat o tinuta frumoasa, simpla, care te defineste. Foarte frumos. Mi-as dori si eu un tricou ca al tau, dar nu il mai au nici pe site si in magazine cu siguranta nu. :(
    Corina A.

    RăspundețiȘtergere